sokong orang berbisnes – Daily Rakyat

Tag : sokong orang berbisnes

8 Cara Aku Berniaga Di Pasar Malam Untuk Survive

8 Cara Aku Berniaga Di Pasar Malam Untuk Survive

Aku cerita ni berdasarkan pengalaman aku. Kau rasa bermanfaat, boleh cuba. Cara aku berniaga di pasar malam untuk survive. Ini yang dikongsikan oleh Khairul Naim Kamaruddin . Cara bagaimana berniaga di pasar malam. 1. Masa ni aku dah berhenti kerja. Ini lah bisnes yang aku terfikir masa ni. So adalah baki duit sikit buat aku beli balang air. […]

Founder Chenta Qaseh: Bisnes Bukan Sekadar Amik Order Dan Bungkus Parcel Aje, It’s Far Beyond That

Chenta Qaseh yang diasaskan oleh Puan Marina dan Puan Dalila sejak pertengahan 2010 menampilkan hijab yang mematuhi syariat dan berkonsepkan elegan telah berkembang dan menjadi salah satu brand yang terkenal di kalangan hijabster. Berikut ialah perkongsiab beliau berkenaan perniagaan : Pheww..lega dah settle salah satu persiapan untuk berjuang tahun 2018. Separuh hari ada meeting dengan […]

Sokong Bisnes Kawan-Kawan Anda

Apabila lihat kawan-kawan berbisnes di Facebook, beri mereka galakan. Kalau ada wang lebih, beli dan beri sokongan. Usah kira jenama sangatlah. Sabun basuh baju yang kawan-kawan kita jual di Facebook ini pun kadang-kadang datang dari kilang yang sama dengan produk jenama hebat itu. Sekiranya tak mampu beli, klik like tulisan atau gambar produk tersebut. Itu […]