bisnes mula daripada bawah – Daily Rakyat

Tag : bisnes mula daripada bawah

Perkongsian 9 Strategi Digunakan Mamadil Untuk Menggandakan Keuntungan Syarikatnya

” 9 STRATEGI “BEHIND THE SCENES” YG DIGUNAKAN OLEH OWNER MAMADIL UTK TRIPLE KAN SALES SYARIKATNYA KE TAHAP LUAR BIASA” . Mamadil, kenal? Kalau anda pernah baca post sharing kisah bagaimana Dila Mamadil bermula di page ni, anda pasti rasa inspired. Bagaimana ibu muda ni bina empayar bisnes nya kurang dari 1 tahun.. . Kali […]

Nenek Tak Sekolah Ada Tanah 100 Ekar

NENEK TAK SEKOLAH ADA TANAH 100 EKAR Hujung minggu baru ni saya terserempak dengan Tuan H. Dah lama dengar cerita pasal Tuan H ni dari isteri dia. Tapi tak pernah bersemuka. Terserempak kat kedai makan. Sembang punya sembang baru tau rupanya beliau Tuan H. Tuan H keluarga bisnes. Suami isteri & anak-anak semua berniaga. Tuan […]

KISAH BENAR : Seorang Remaja Memiliki 2 Syarikat Pada Usia 16 tahun

Berdasarkan sebuah kisah benar. SIAPA sangka pada usia baru mencecah 16 tahun, dia telah memiliki dua buah syarikat sendiri yang menjalankan perniagaan berskala besar dan melibatkan orang ramai. Tatkala anak-anak seusianya masih ligat bermain dan memerlukan ibu bapa menyara hidup, Hazym Zulkarnine sudah pun selesa mencari duit sendiri dan berniaga dari awal. Anak sulung daripada […]