lelong – Daily Rakyat

Tag : lelong

Tip-tip Membeli Rumah Lelong

Pasti ramai yang dah tahu yang rumah lelong ni adalah rumah yang hendak dilelong, tetapi ramai yang tertanya-tanya rumah lelong ni rumah ‘Second hand’ ke? Rumah lama ke? Rumah tak laku ke? Atau rumah pemilik tak bayar ansuran? Andaian yang diberikan mungkin betul dan mungkin juga tidak. Untuk mengelakkan anda berfikir terlalu jauh, sebenarnya rumah […]

bisnes yang sesuai 2018

Jangan Beli Hartanah Sekarang : Beli Je Hartanah Waktu 2020 Nanti

Bila cerita pasal beli hartanah, macam macam pendapat dan nasihat yang pelik kita akan tengok dikongsikan di facebook tentang harga hartanah tahun-tahun akan datang. 1. Jangan beli hartanah pakai loan – Kata mereka, perbankan islam di Malaysia mengamalkan backdoor riba. Bukti yang digunakan adalah satu youtube video sahaja dan pendapat tersebut diutarakan oleh penjual jubah […]