Warkah Dari Anak Istimewa Untuk Mufti Wilayah Persekutuan – Daily Rakyat

Warkah Dari Anak Istimewa Untuk Mufti Wilayah Persekutuan


Sebak bila baca surat yang diberikan anak istimewa ini  kepada Ustaz Dr. Zulkifli Mohamad Al-Bakri. Walaupun dia diberi Allah ujian seperti ini, Tetapi imanya sangat kuat untuk mendalami Al-Quran.  Sedang kita yang normal dan cukup sifat ini belum tentu dapat hati sekuat adik ini. Allah akan makbulkan doa adik utk menjdi ahli tahfiz yang berjaya dunia dan akhirat.

Menyantuni anak istimewa yang bernama Wan Azmeen Aiman Bin Wan Ahmad. Saya merasa terharu dengan warkah yang dikirim kepada saya oleh anak ini. Kami lampirkan warkah yang penuh makna ini agar kita sama-sama berdoa untuk anak ini. Semoga menjadi anak yang soleh dan menjadi generasi al-Quran. Amin.

Warkah Dari Anak Istimewa Untuk Mufti Wilayah Persekutuan

Seorang autisme dan kadang-kadang di mata masyarakat luar pandang dgn pandangan benci dan mungkin ada yang kata kurang ajar, kurang pendidikan,Tapi bila di jelaskan pada mereka ,ada yang tahu dan ada yang tidak tahu , Ada yang kata mereka ni anak-anak terencat akal ALLAH. Anak sy cemerlang dalam pelajaran dan anak sy pernah kata walaupun dia seorang anak istimewa tapi dia akan buat saya bangga dengan dia. Dia telah mendapat anugerah cemerlang dalam pelajaran.- KOMEN dari Ibu Adik Wan Azmeen Aiman Bin Wan Ahmad

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Terkini @ Daily Rakyat