Seks Rambang FREE Makin Menular di Media Sosial! – Daily Rakyat

Seks Rambang FREE Makin Menular di Media Sosial!

Sumber Rujukan : Facebook, Khainis Tahir

Keruntuhan akhlak remaja masa kini bukanlah sesuatu perkara yang baru kita dengar. Perkara ini sudah lama terjadi dah lebih membimbangkan melibatkan anak remaja islam kita sekarang. Pengaruh budaya dari luar negara serta kehidupan yang terlalu inginkan kebebasan membuatkan anak remaja kita hanyut dalam keseronokan dunia dan lebih memburukkan mengabaikan kehidupan akhirat.

Cuba kita ke pasaraya. Kita dapat melihat kebanyakan remaja yang melepak disitu adalah remaja Melayu. Ada yang berseorangan, dan ada yang pula yang bersama pasangan. Merokok, menyakat orang yang lalu lalang, berpelukan dengan pasangan adalah perkara biasa yang remaja kita lakukan semasa melepak. Dimana maruah serta iman remaja kita pada masa sekarang?

Tambahan pula, gejala seks bebas semakin ketara diperkatakan pada masa sekarang. Malahan mereka sama sekali tidak malu berpelukan di tempat awam atau di taman- taman. Rapuhnya iman serta kurangnya didikan agama membuatakan mereka lebih hina dari binatang.

“Dan tinggallah manusia-manusia yang buruk, yang seenaknya melakukan persetubuhan seperti himar (keldai). Maka pada zaman mereka inilah kiamat akan datang.” – Sahih Muslim

Hadis ini mengambarkan bagaimana manusia pada zaman sekarang bebas melakukan zina di merata-rata tempat sehinggakan mereka ini diibaratkan seperti keldai.

Ini adalah sebuah coretan netizen yang melakukan social experiment di dalam masyarakat hari ini. Tak mustahil kes pembuangan bayi dan wanita yang telah ‘rosak’ meningkat saban hari. Ikuti kisahnya di bawah.


Few days before Ramadan this year, aku dapat a PM dari a malay guy. Sado. Handsome. About 28 years old.

PM dia simple je..

“Hai.. nak main?”

Aku replied, “Main apa?”

“Masuk hotel.. main2.. takkan tak tau.”

“Seriously?”

“Serious la.. nak tak? Kalau nak.. I amik u later. U tinggal ******** kan?”

So me being me..
“Hari ni tak boleh. Da janji ngan my mum. Weekends maybe boleh in shaa Allah.”

“Takyah nak act macam alim sangat by throwing nama Allah. U tau I nak buat jahat.”

“Tu la.. da masuk bulan Ramadan kan? Boleh main2 ke? Puasa batal tak nanti? Kesian. Muka handsome. Badan sado.. offer sex camni. Pelacur lagi up. In exchange for sex, dapat duit. Tell me how much u charging, I will consider. And how come u berani PM me? Have u seen my profile? *More membebel from me* Anyway, Selamat menyambut Ramadan dan semoga Allah terima amalan kau dan aku.”

And after that, dia maki hamun aku and blocked aku. Maybe dia da insaf. Maybe dia masih carik mangsa using FB. Maybe dia pimp. Maybe dia whatever.

But aku tak percaya that someone can just randomly offer sex like that. Lelaki melayu Islam plak tu.

So I shared the screenshot with my closest friends and they told me, “Banyak Nisa. Ni baru FB. Kalau kau join tagged.. lagi banyak”.

So me.. being me again.. join Tagged.

Set up my profile. Put up a pretty cute pic with my pretty killer smile.

And..

Within 1 hour, aku dapat at least 3 messages yang ajak main. Dari lelaki melayu Islam. And they are super good looking. Promising “good time”. And semua maki aku bila aku tanya

“Nice. Just what Im looking for. A very attractive muscular malay boy. How much you charging per hour?”

Lepas dorang maki hamun aku.. aku replied..

“Oh so u mean its for free???? Wow! So hotel? Makan? Semua on you???”

2nd round of maki and kena block.

So the purpose of this post is, zina is readily available everywhere sekarang and it is free!

What is happening to us? Kenapa ramai budak2 melayu Islam terjebak dalam activity zina?
And how to fix this?

Marriage is not a solution. Definitely. Sebab orang yang da biasa tukar2 partner sebelum nikah, takkan boleh rasa puas dengan satu partner after nikah. Ni bukan cakap buang je.. this is psychology.

Its not easy to kick off an addiction.

Some people can do it. But most people have difficulties in kicking off addictions. Be it sex, drugs, smoking, tengok benda2 lucah..

So how?

Kenapa anak2 muda sekarang tak takut dosa?
Tak takut Allah?
Takde didikan agama?
Terlalu exposed to pornography?
Terlalu ramai sangat perempuan dedah aurat?

And when are we gonna talk about this?
Dari asatizah tak habis2 cakap pasal terrorism.. cuba cakap about the effects of pornography dalam khutbah Jumaat. Cakap tentang lower gaze in public and especially in private. Cakap tentang how kita kena be involved dalam our teenagers life. Ajar anak2 tentang safe internet usage. Kenapa masjid2 taknak buat helpline for – heal from sex and pornography and even masturbation.

Everytime focus kita is topic about pengganas. No.. orang Islam bukan pengganas. Ramai orang Islam at this age is sex maniacs. Lecturer aku pernah share, pornography viewers tertinggi kat Malaysia is from Kelantan – State paling Islamic in Malaysia. Paling horny from negeri arab and India. Surprising facts? No..

Untuk hancurkan ummah, Pahlawan Islam Salahuddin Al Ayyubi pernah mention, just hilangkan perasaan malu dari anak2 muda. Bila perkara2 lucah jadi perkara biasa. Thats when ummah da hancur.

So tanggungjawab siapa untuk betulkan ummah?

Tanggungjawab every single one of us.

Aku yang 32 tahun.. masuk “Tagged”.. boleh la menjawab dengan lelaki2 sangap ni.

But what if budak2 masuk, and these gorgeous guys main ayat2 cinta and perangkap diorang into sex? How many stories have we heard in the news? Lelaki 25 tahun.. budak 14 tahun? And bila kita nak take action and raise awareness? Sampai da jadi kat anak dara kita?

Nauzubillahi min dzalik.

Allahul musta’an.

May Allah SWT protect us and our offsprings from zina.


Salah seorang netizen menulis komen di ruangannya,

Astaghfirullah hal azim. Terperanjat dengar story ni. That being said, thank you sis for writing this. I sendiri tak tahu this kind of thing has been happening among our Ummah.

Ada juga yang menulis,

Sayangnya, tua-tua yang dah bergelar atok pon makin into porn because it’s so accessible through handphone, thus for “private” viewing konon.

Semoga kita semua dilindungi daripada kegiatan seperti ini. ناودزوبيلة مين دزاليك

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Terkini @ Daily Rakyat