Permulaan Seorang Yang Berjaya – Daily Rakyat

Permulaan Seorang Yang Berjaya


[Detik Permulaan Wowkawkaw™ Empire]
.
Saya hanya seorang pelajar dan insan biasa berumur 23 tahun dan masih belajar di UIAM Gombak.
.
Saya Amat percaya Rezeki Allah itu sangat LUAS. Dan perkongsian ini hanya dengan niat Utama ingin mengajak dan mengGalakkan anda- anda SEMUA terutama YOUNG MUSLIM untuk start doing business with the right way (cara ISLAM ajar dan with the right system)
.
Tercetus nya idea Wowkawkaw™ bila saya mempunyai impian yang besar untuk mempunyai and membina satu Brand yang setaraf Nike, CocaCola, Macdonald, Starbucks dan macam- macam lagi yang dikenali ramai dan bertaraf antrabangsa.
.
Di sini bermula nyaa saya mencipta Brand melalui “Impression or Expression of people” – when someone hear or have a Veeerry Verryyy good Quality thing. Di situ lah muncul nya “Wow Kaw Kaw” Empire.

Quality is our no1 Priority.
.

1755_1639928286258525_5214714441952523516_n

 

Impian asalnyaa bukan saja mahu ingin menjual Air(ChaNom). We want to have Big Empire Insyaallah, with this brand. We want to enter various segment of business. Not just focusing on one segment.
.
But right now we are Focusing on ChaNom Wowkawkaw and Nasi Wowkawkaw (Food&Beverages). Dengan tujuan membina a very good Brand Image dalam hati customer kami.
???
Sekali rasa pasti terniang- niang sampai bila- bila.
.
Alhamdulillah sambutan untuk ChaNom Wowkawkaw sangat menggalakkan.
Sejak awal tahun 2015 kami sudah menjual hampir 30 000 cups dan bottles.
.

12541130_1639928312925189_5576911487832355772_n

 

Dan Nasi Wowkawkaw mula beroperasi pertengahan tahun 2015 dan Sambutan juga sangat memberangsangkan. Dari hanya bermula dengan jualan 100 bungkus sehari sudah meningkat sehingga 500 bungkus sehari kini.
.
Saya sangat bersyukur kepada Sang Pencipta kita Allah.
Dan berterima kasih kerana
Business saya mendapat sokongan dan dorongan yang Padu dari Semua Ahli Keluarga saya sendiri (Zaidi’s Family) terutamanyaa Ayah (Ayahanda Zaidi) dan kedua ibu saya (Rusni dan Zainab) yang mana mereka ialah the owner of @Plonxbox . Haa nak cerita pasal @Plonxbox ni panjang pulak. Nnti saya cerita di ruangan yang lain pulak ye. ?
.
Kami jugak bnyak dapat sokongan dari rakan-rakan karib saya yang bnyak menolong saya menaikkan Jenama ini dan tidak lupa kepada our creative partner @syahirzakaria aka the owner of @stickybox .
.
Tq sooo much kepada Semua yang membantu secara langsung dan tidak langsung dan paling Utama yang mempercayai Brand kami Wowkawkaw™ .
.
Tanpa anda Semua tiada kami.
.
2015 hanya permulaan untuk Wowkawkaw™ . Setiap Kejayaan kecil kami Bersyukur dan Setiap Kegagalan kami jadikan Tauladan untuk masa depan.
More to Comes, Long Way to go.
Doakan kami.
.
Akhir kata, kami harap
Wowkawkaw™ sentiasa menjadi your number 1 “Trusted Quality” brand di hati anda. ?
.
“Doa, Usaha , Tawakal” menjadi Tunjang utama kami.

ChowKawKaw
Assalamualaikum

– Yang Benar
Aaron Naeem (Founder)

‪#‎wkk‬
‪#‎wowkawkaw‬
‪#‎WowkawawFamilia‬
‪#‎WowkawkawEmpire‬
‪#‎WowkawkawAcademy‬

+7

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Terkini @ Daily Rakyat