50 Pemenang Bertuah Bercuti Ke Luar Negara Tajaan Mesotropin, Sertai Sekarang! – Daily Rakyat

50 Pemenang Bertuah Bercuti Ke Luar Negara Tajaan Mesotropin, Sertai Sekarang!


Tahun ni terasa ingin pergi bercuti. Akan tetapi cuti kali ini lain dari yg pernah saya lalui.

Apakah kelainan itu? Saya ingin mempelawa sesiapa saje yang ingin bercuti keluar negara bersama saya.

Saya buka peluang ini kepada 10 pelanggan bertuah yang boleh buat post video atau gambar product Mesotropin dengan gaya terbaik. selfie pun boleh.

mesotropin-muscle-booster-high-quality-acid-amino-herbal-littleabqary-1509-08-littleabqary@7

Semua ni tertakluk pada terma dan syarat. Terbuka kepada semua.

1. Bukan dari stokis @ agen Mesotropin
2. Bukan dari staff Mesotropin
3. Terbuka kepada pembeli product officials Mesotropin
4. Selfie dan buat video kreatif Products officials Mesotropin
5. Tema saya mahu terbang bersama Mesotropin hanya dengan Air Asia
6. ‪#‎mesoasia‬ ‪#‎mesotropin‬
7. Share dan tag rakan-rakan anda yang ingin travel bersama anda. Rakan anda harusla share.
8. Tarikh tutup akan diumum apabila memenuhi kuota yer.

Rate Serendah RM0.06 sen

Rate Serendah RM0.06 sen

OPPSSS! Latarbelakang tu ade air asia pun cantik jugak. Hehe…

Destinasi percutian adalah luar negara. Saya nak pilih untuk terbang bersama Air Asia. Sebab tu saya duk hadap Air Asia je seharian.

Jika sambutan terbaik dari anda semua. Tak mustahil untuk saya bawa lebih dari 50 pemenang untuk bercuti bersama saya.

Jom terbang bersama Air Asia.

Now Everyone Can Fly
Let’s Fly With Mesotropin

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Terkini @ Daily Rakyat